U SAOPŠTENJU promena u TVORCA ' dd

Hteli bi da vas obavestim da je naša kompanija je kreator stekla akcije 70% GRG bankarstvo kompanija, i mi ćemo spajanje sa GRG bankarstvo, ali bez promene će biti unete u Stvoriteljevu tima, poslovne prakse i kupca za servis.

Uspostavljena 2001. godine, kao prva kompanija koja je nezavisno razvio čitač ugrađenih kartica i kartica dispenzer CREATOR (KINA) TEHNIČKI CO., LTD postaje jedan od vodećih hi-tech kompanija, koja je integrisana R & D, proizvodnju i marketing plaćanje karticama, gotovinsku uplatu i online plaćanje modul. Sertifikovan 9001 kvaliteta sistema identiteta u 2002, KREATOR postao u Shenzhen Hi-tech Enterprise 2003. Poиastvovan nacionalni visoke tehnologije Enterprise u 2008.

Kreator konstantno napreduje uz podršku i zanima me od klijenata i kod kuće i u inostranstvu. U polju industrije modul plaćanja karticom, kao i u industriji isplata gotovine, kreator je razvio serijama izvrstan, inovativnih proizvoda, kao CRT-630-CZ1 beskontaktnih kartica čitač, CRT-310N visokih performansi motorizovane čitač kartica, čitač kartica visokih performansi CRT - 288C, i C100-B11 acceptor gotovine, koji su svi ispunjavaju međunarodne i Kina standarda.

GRG bankarstvo je vodećeg dobavljača prepoznavanje valute i gotovine obrade rešenja u veliki potencijal i brz razvoj.  Preko 20 godina, GRG specijalizuje za razvoj i proizvodnju Automated Teller Machine (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatske pare za kolekciju (AFC), valute prepoznavanja i gotovini obrade moduli opreme i sistema, je moderne visoke tehnologije koji je preduzeće koje se bavi nezavisno istraživanje i razvoj, prodaja, proizvodnja, servis.

Sa sedištem u Guangzhou, GRG je dobavljac br. 1 ATM u Kini i top 5 igrač na globalnom tržištu. Sveobuhvatnog rešenja GRG je široko upotrebljavan u sektorima finansija, Telekom, CIT, pruge i maloprodaji. Dok u martu 2015, GRG je proizvode i rješenja je rasprostranjena u preko 70 zemalja i regiona širom sveta, sa više od 170 000 mašine, pouzdanost, sigurnost i praktičnost Pruzanje preko 10 miliona ljudi na dnevnoj bazi.

Uz sve veću potražnju za samouslužno opremu i u domaćim i stranim, na tržištu napredne ugrađene kartice čitača ima svetlu budućnost. Uz pomoć sticanje tvorca, za GRG, s jedne strane, to može umanje troškove i poboljšati profitabilnost na osnovu sastanka njihov vlasnik zahteve za modul čitač ugrađenih kartica; s druge strane, GRG da otvorim novu točku dobit za postizanje održivog razvoja promovisanjem rešenje širom sveta.

Nakon preuzimanja, GRG će održati sa 70% akcijama STVORITELJA, a promene će izvršiti u Stvoriteljevu tima, poslovne prakse i kupca za servis. GRG neće štedeti napore da pomogne novi KREATOR uz moćan tehničku i marketinšku podršku, globalni lider u industriji plaćanja karticom & gotovinu.

Kao kineski izreku: platiti koliko god možete za čak pomalo uslugu koje ste primili. Puno hvala opet za tvoj stalni podržava i pomaže, novi kreator će nastaviti izvoditi nam vrednosti-kupci uspeh, integritet, inovacije i saradnju. Pustite nas da se uhvatite za ruke i krene u stvaranje više budućnost.

CREATOR (KINA) TEHNIČKI CO., LTD

2015-7-31