ЦРЕАТОР РФИД читач

Породица ЦРЕАТОР РФИД читача комбинује најновију РФИД технологију са атрактивним и прилагодљивим дизајном. Она се лако може интегрирати у већину физичких система за контролу приступа и подржава све стандардне приступне картице на тржишту.

Читач је једнако добро погодан за унутрашњу и спољну употребу, јер може да издржи све од прашине до екстремних временских услова. Читач можете прилагодити бојом и логотипом по свом избору и изабрати између двије различите величине читача, са или без тастатуре.

Изаберите технологије картона

Такође изаберете које технологије приступне картице желите да користите, као што су МИФАРЕ Цлассиц, МИФАРЕ Плус, МИФАРЕ ДЕСФире и ЕМ картице. Када желите да подржите нову технологију, једноставно користите конфигурациону картицу - не морате поново инсталирати читач како бисте га надограђивали.

Безбедна комуникација са ОСДП-ом

Већина читача декодира приступну картицу и шаље информације у обичан текст контролном уређају, што омогућава криминалцу да копира картицу, чак и ако користите технологију најсигурне картице. Ово је спречено код Цидрон-а, пошто комуникација између читача картица и контролног уређаја користи Опен Супервисед Девице Протоцол (ОСДП) са Сецуре Цханнел Протоцол (СЦП).