RFID čitača: Lampa mudrosti je efikasna upotreba

Pomoću tehnologije RFID čitač razvio "lampu mudrosti", uz funkciju osvetljenje, takođe može se tretirati kao električni gomile, testiranje okruženje, urbane funkcije kao što su WIFI mikro bazne stanice. Pored toga, RFID oznake se učitavaju "lampa mudrosti", može da se koristi kao semafore, znakove na putu, visoku funkciju razvoja.
Jednostavno preuzimanje aplikacija, ako se desi u nekom nesvesti put, moći ćete da pomognem pomoću ključa na dugme "uređaj" da admin platforma osoblje za pomoć, ne samo da možeš video poziv i platforma osoblja, uključujući lokaciju i monitor sadržaj informacije pomoći će biti poslat direktno na platformi za upravljanje brzo spasiti. Osim toga, aplikacija nudi i najbliži post, naplatiti i platiti putem PayPal, prepaid kartica i drugim sredstvima.
Hui zapali Poljaci, ali takođe na osnovu potreba u budućnosti, dalji tovara RFID elektronske oznake, parkinge, semafore, znakove na putu, parking znakove i čak umrežene module kao što su auto informacije ekrana, sa visokim stepenom funkcionalne skalabilnost.