RFID čitač: Kako da zaštitite svoje karte sef

Pametan uređaj razvoj je više široko rasprostranjena upotreba RFID čitač, RFID kartice plaćanja takođe je prihvaćena od strane većine, većina beskontaktnih kartica koristi RFID tehnologije. Je RFID kartica koristi frekvenciju povećava, a mnogi kriminalci počeli gledao karte u svojim rukama. Dakle, kako da bolje zaštiti ruku karticu?
Nam RFID čip, generalno kartu socijalnog osiguranja, plaćanje i kartice. Predstavljamo karticu socijalnog osiguranja i plaćanja karticom kojom platiti MIFARE DESFire kartica, oni su vrlo ranjivi za napad; obično karticu koristimo, jedinice u kantini univerziteta, u stvari, je Mifare Classic kartica, napadač možete da izmenite kartice iznos, dopuna i tako dalje.
Sa kojima se suočava bezbednost RFID kartice, potrošači kako da izbegnem takva stvar dogodi? Potrošači uvek treba da plati pažnju na saldu kartice, najbolje je da zatraži postavljanje naknada, najvažnije postaje sve vrste RFID kartice, napomena potvrdu koja kartica je vrsta, a zatim lek uzeo mere različite zaštite.