Латинска Америка Банковна картица Кинески чип

Новинар агенције Ксинхуа новинар Зхао Иан Цхен Веихуа


"Жао ми је, ваша банка картица се не може унети." "Жао ми је, ваш телефон се не може увести." Управљање фабриком тако строго? Тако је, јер је фабрика специјализована за производњу сигурносних производа као што су банкарске картице и картице за мобилне телефоне. Овде се производе произвођачи бројних чип банковних картица, картица мобилних телефона и саобраћајне картице које користе становници земаља Латинске Америке, укључујући Бразил. Холдинг компанија ове фабрике је приватно предузеће из Кине.

Последњих година, финансијска сарадња између Кине и земаља Латинске Америке је процветала. Банка Кине и Индустријска и комерцијална банка Кине су успјешно ухватили коријен у Бразилу и још више земаља Латинске Америке и постали талас у плочи финансијске сарадње између Кине и Латинске Америке. Подсећајући ово, кинески произвођачи картица држе тренд времена и привлачења тржишта у Латинској Америци.

Са преко милион становника у Бразилу, можете видети бразилску заставу која лети раме уз раме са кинеском националном заставом. Бразилацка компанија ИнтерЦонтинентал, која је под контролом Беијинг Цатцх Дата Цорп., налази се у овом малом граду по имену бивсег председника Бразила.

На добро руководној радионици можете видети картице које издају главне бразилске банке попут Федерал Ресерве Банк оф Бразил и Брасов Банк, као и банкарске картице у земљама као што су Перу и Панама, Царрефоур шопинг картице, чланови Метрополитан осигурања Картице компанија и тако даље. Карте су направљене овде, штампане, компримиране и инсталиране на квалитетан професионални папир који је увезен из Кине. Картице се затим шаљу у компанију где су личне информације компаније забележене у фабрици компаније у Сао Паулу или у земљи у којој су послате потрошачима.

Производња банковних картица у Латинској Америци је тржиште ниша, са више од 10 произвођача у Латинској Америци. Менаџер ИнтерЦорца Массио Мореира изјавио је да је компанија основана 1999. године са одобрењем глобалних кредитних картица као што су Виса, МастерЦард и Америцан Екпресс, са тренутним производним капацитетом од 150.000 копија месечно. Постоје и телеком картице, транспортне картице и услуге куповне картице, укључујући олимпијске игре намењене саобраћајницом прошле године Рио Олимпијске игре произведе Интервеаве.

Као компанија за заштиту паметних картица и информација, постоји 11 канцеларија широм света. У првом степену, Бразил је у 2014. години одржао кампању промоције производа у Бразилу, а потом је купио 57% Интерцонтинентала у 2016. години као своју холдинг компанију. Тренутно, поред система фабрике за производњу, компанија поседује персонализовану фабрику за писање картица у Сао Паулу и планира да на латиноамеричко тржиште доведе више водеће кинеске технологије информационих технологија.

"Веома смо биковски на бразилском тржишту, са више од 200 милиона људи у себи и читавом Латинском америчком региону, и схватамо да у области сигурности плаћања и производа за трансакциону сигурност, Латинска Америка и Азија још увијек постоје одређени јазови између верујем да ће филијала у Бразилу помоћи у побољшању тржишта плаћања и информисања у Латинској Америци која се углавном заснива у Бразилу ".