КИОСК САМО-СЕРВИСНИ ТЕРМИНАЛ - НЕЗАВИСНИ И ЕФИКАСНИ ПРОДАЈНИ КАНАЛИ

Анкета показује да су терминали за самопослуживање Киоск-а инсталирани капацитети у свету расте скоро 15 процената годишње. Као што се види из брзог развоја инсталираног капацитета, Киоск-ова колекција информационог консалтинга и продаја терминала за самоуслужење, у ери оријентисане на купце и оријентисану на продају, наглашавају искуствене услуге данас, дебитује.

Сада, глобални трговци на мало комбинују традиционалне робне продајне и Киоск самопослуге. Опрема за самопослуживање Киоск постала је ефикасно средство за трговце који побољшавају слику о продавници и побољшавају квалитет услуге. Анкета показује, рекламирање, информације о општим информацијама, упите о информацијама о производима, електронске трансакције, издавање билтена, плаћање рачуна, самопроцена и остали супермаркети су главна апликација Киоск-а.

kiosk card reader

Толико особних апликација, пустите да погледате Киоск ће имати блиске контакте са нашим животима. Компанија Винцор Никдорф је комбиновала самопослуживање и успешно искуство малопродајног сектора, уведен за малопродајне апликације машина за самопослуживање Киоск: имају отворену платформу, дизајн екрана осетљивог на додир, мултимедијалне могућности, флексибилан мрежни приступ, стандардизацију оперативних система и интерфејса , као и изузетне услуге. Посебно је напоменути да је због модуларног дизајна и самосталне конфигурације погоднији за разне флексибилне и персонализоване апликације: поред традиционалног извлачења података, Киоск нуди и биллпаимент, препаид телефонске картице, куповину улазница и улазница постижемо дистрибутивне учеснике, штампање фотографија и друге услуге, док још увијек остварујемо информације о пријему и емитовању, повећавају скенер или могућности вођења. Да погледамо на опрему Киоск на практичном случају на глобалном тржишту:

Киоск Производ се користи у Њемачкој

Канцеларија Кауфхоф у Немачкој, Киоскпродуцт се примењује као главни канал за повратне информације потрошача. Чланови продавнице одељења могу сами провјерити тачке, а према тачкама које су направљене за размјену података за регистар поклона са читача чланских картица за Киоск који су стављени у продавницу; продавнице такође нуде корисничко информисање за потрошаче преко Киоск-а, ова услуга не може само брзо помоћи потрошачима у брзом проналажењу робе, већ и омогућити потрошачима да једноставно купе процес куповине. За робне куће, нудите тако погодне услуге и искуство потрошача несумњиво ће побољшати лојалност купаца.

КиоскПродуцт се користи у Холандији

У Холандији, продавнице Алберт Хеијнсупермаркет, Киоск је конфигурисан као термин за плаћање само-цхецкоут-а. Након куповине, потрошачи могу сами провјерити и доћи до новог начина плаћања којим се користи безготовинско плаћање. За трговце на мало, у побољшању прилагођене експанзије повећавају лојалност купаца, али такође могу да оптимизују процес одласка и плаћања, а што је важније за смањење трошкова малопродаје.

Киоск је у свим аспектима живота, у малопродаји, финансијама, ваздухопловству, поштанским услугама, хотелима, болницама, управљању саобраћајем, па тако и случај са нашим животом, све више и више ћиоскопа, не само да представља новог потрошача искуство, али и представљају употребу терминала за самоуслужбу, подржавају нову продајну стратегију профитабилног продајног модела. Добила је Киоск.

ЦРЕАТОР (КИНА) ТЕЦХ ЦО., ЛТД

ЦРЕАТОР је један од произвођача читача кинеских киоских картица, пружа КиоскИЦ / РФ читаче / писаче картица, диспенсере за Киоск картице, валидатор закона за све диљем свијета.

Тел: + 86-755-26710992

Факс: + 86-755-26710105

Мобилни: +8613798299145 (24хоурс)

Е-маил: салес@цхина-цреатор.цом