ИоТ читачи картица доносе контролу приступа на облаку тржишту образовања

НЕВ ИОРК ЦИТИ - СцхоларЦхип, компанија која пружа услуге аутоматске безбедности и операције у школама, најављује два нова производа која обухватају интернет ствари (ИоТ) и користе Повер овер Етхернет (ПоЕ) како би осигурали приступ вратима и присуство учионице у школама К-12.

Према подацима компаније, уређаји омогућавају брзу, једноставну и исплативу имплементацију како за накнадну опрему у учионици, тако и за нову градњу. Оба производа користе систем СцхоларЦхиповог физичког приступа и решења за идентитет на облаку.

ПоЕ Сецуре Доор Аццесс Реадер

Први уређај, ПоЕ Сецуре Доор Аццесс Реадер, може се имплементирати коришћењем постојећих Етхернет каблова кроз школску зграду. Врата су осигурана повезивањем релеја са штрајком врата и паметним читачем ИД картице.

Врата која су ожичена контролишу Интернет и могу се закључати са једним командом од било ког места. Сви приступи и дозволе могу се управљати и путем интернета.

ПоЕ Ученик читања ученика

Други уређај, читач ученика у учионици у ПоЕ-у, је систем заснован на облаку који даје извештаје у реалном времену који показују које особље и ученике су у згради или у одређеној просторији, помажући да први респондери брзо реагују.

Читачи могу бити монтирани на зид или на столу и могу да процесуирају учионицу ученика за мање од 60 секунди.

Помоћу овог уређаја школски окрузи могу потрошити мање времена на административне и административне задатке.

Оба уређаја имају на бази обраде и обезбеђују сигурност у случају губитка мреже.

"Наш циљ је што лакше учинити школским окрузима да унапреде своје безбедносне и оперативне функције кроз аутоматизацију, уз ефикасну интернет конекцију", каже Магед Атииа, ПхД, ЦЕО / ЦТО, СцхоларЦхип. "Сигурносне мере предострожности и системи аутоматског присуства трансформишу К12 окружење, а ИоТ и ПоЕ су вал будућности."