Kako da instalirate čitač pametne kartice

Pametni čitač je sada čitač vrlo popularna kartica se može izvesti za većinu pametne kartice čitanje/pisanje pitanja, očuvanje, zapise i tako dalje, za takve instrumente mora potrebno dobru opremu:
Prvo, proces instalacije: instalacija čitača osigurati nivo aparata, jer kasnije želite da se povežete i testira, pa prvi korak da biste se uverili da instrumente.
Trenutak, reader's veza: čitač pametnih kartica povezani u kompjuterski sistem, tako sučelje za povezivanje USB interfejsa i čitač mora da bude povezan i instalirajte softver.
Tri rade testove, čitač: čitač povezan sa računarskom sistemu generalno može da se primeni, ali želite da testirate, test čitač pametnih kartica radi ispravno.
Pored gore navedene korake, potrebni su neke instrumente da instalirate poseban upravljački program ispravno radio. Tako da morate na računaru koji je trenutno povezan čitač instalira odgovarajući upravljački program, izgleda da ima malo problema. Čitač pametnih kartica serija lotos sa USB disk, priključite model, otklanjajući potrebu za instaliranje upravljačkog programa nevolje.