Како се бесконтактни читач картица може искористити за независно пословање?

Да ли ваш посао чини пуно продаје испод 30 фунти? Имате ли заузет период и дуга времена чекања? Читач бесконтактних картица би могао бити одговор на ваше проблеме!

У 2016. години откривено је да просечан УК потрошач сада има мање од 5 фунти у готовини, умјесто да се ослања на картице и мобилне уређаје да плати. Бесконтактна плаћања су све више уобичајена, с бројем бесконтактних картица издатих у Великој Британији која су достигла 110 милиона у јуну 2017.

Стил слања и одласка је друга природа за потрошаче, а очекује се да ће се ово бесконтактно усвајање повећати. До 2021. године се очекује повећање употребе бесконтактних технологија за 300%, а трговци на мало који не прихватају ризик плаћања картицама остају заостали.

Откривено је да предузеће које прихвата картична плаћања добија више продаје. Продавци на мало открили су да је продаја повећана за 30% захваљујући прихватању бесконтактних плаћања помоћу читача безконтактних картица.

Коришћење читача безконтактних картица може имати користи од вашег пословања на више начина. Сазнајте како доле:

Чекање на ред

Независна предузећа са честим заузетим периодима често откривају да се њихов процес плаћања може зауставити. У вршним временима, дуги редови се могу формирати у простору.

Корисници који користе бесконтактне картице могу брзо да заврше трансакције, јер не морају да троше време пребројавања новца. Ово омогућава смањење времена чекања.

Повећан приход

Познато је да када потрошачи плаћају картицу, вероватније ће потрошити веће количине и извршити више трансакција. Инсталирањем читача безконтактних картица, купци могу направити куповину импулса мале вредности.

Компаније које користе бесконтактни читач картица добијају мање напуштене продаје. Погодност бесконтактних омогућава купцима да плате без потребе за тачном променом при руци.

Смањено управљање готовином

Власници бизниса са читачем бесконтактних картица троше мање времена са рачунаром. Традиционално, плаћање картицама резервисано је за велике куповине. Од увођења бесконтактних, дошло је до помака у начину на који потрошачи преферирају плаћање.

Чак и најмања куповина може се сада направити на картици. То значи да читачи безконтактних картица омогућавају власницима бизниса да троше мање времена на рад на крају дана. Смањење промена у резултатима доводи до смањења ризика од крађе и губитка због грешака.

Побољшано искуство клијената

Јун 2017 је био рекордни месец за бесконтактно плаћање, са 34% свих картичних плаћања у Великој Британији направљене на бесконтактном уређају. Стил плаћања се сада очекује као део свакодневног искуства у куповини. Осигурање да корисници имају најбоље могуће искуство у куповини је од виталног начина за добијање поновног прилагођавања.

Чинећи све што је могуће једноставније, посјетитељи вашег посла ће бити више искусни да се врате. Читач бесконтактних картица омогућава плаћање без плаћања, што значи брзо одјављивање.

Може ли ваше предузеће имати користи од прихватања плаћања преко читача безконтактних картица? Искористите повећање бесконтактних трошкова надоградњом на један од наших терминала.