Страх од украдене банкарске картице? Ова комбинована лозинка пада на 35,000 година

Британска "Дневна пошта" је објавила да се британска 10 најчешће коришћених лозинки може прекинути за мање од секунде, а ако се лозинка користи од стране експерта за безбедносне експерте, хакери проводе 227 милиона година за решавање отворених.

Ако не желимо украдену личну карту или украдену банку, имамо више грицкалица у сигурности мреже. Желите знати колико брзо хакери пукну вашу лозинку? Одговарајући технички стручњаци АО.цом британског електроничког електроничког електронског предузећа за електронику дали су одговор Према експертима из 2016. године, најчешће коришћене лозинке за 10 Британаца, укључујући "кверти" и "123123" које су откуцане уз тастатуру, према статистикама из 2016, могу се разбити за мање од 1 секунде. Неки људи мисле да је сигурно изабрати добру ријеч и немате властиту лозинку, на пример, име вашег љубавника, али то није случај. Из извора социјалних медија, хакери лако прате ваше личне податке, укључујући и рођендане, имена љубимаца, гдје сте одрасли, гдје су ваши најлакши празници, а ваш омиљени тим, што није одговарајуће Постави као лозинку. Ако користите временски период који је одвојен од лозинке за рођендан, хакерима је потребно само 13 секунди да се пробуде.

Међутим, ако поставите лозинку према одређеној методи, може да потраје и до 4 трилиона година да би га највише пробудила. Експерти за сајбер-безбедност Британског министарства унутрашњих послова сугеришу да би одабирање три неусаглашене случајне речи за састављање лозинке, као што је "чајна смеђа слика", коштало 35.000 година за неинформисану комбинацију лозинки за креирање лозинки; ако додате број у средини, мораћете да проведете пре 227 милиона година. На основу наведеног, са посебним симболима, време за пукотине ће се повећати на 4 билиона година, што је еквивалентно бесмртности овог кодекса.

Поред тога, стручњаци су такође предложили да не буду у невољи, најбоље је да се путем електронске поште, онлајн банкарски рачуни и други важни рачуни подеси другачија лозинка.


Креатор Увек направите сигурно плаћање !!