Напредни произвођач читаоца паметних картица

Кинески међународни сајам селф-сервице, Киоск и Вендинг Схов 2018 одржан је у Шангају Нев Интернатионал Екпо Центру од 26. до 28. априла 2018. Изложба је представила разне производе, укључујући самопослужне терминале и решења, свеобухватне продајне системе, Киоск, валутне системе за идентификацију , опрему за самопослуживање, мобилну опрему за плаћање, читач паметних картица , додатна опрема и услуге везане за аутоматске уређаје итд.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Створитељ је позван да учествује на изложби. Зашто је био позван креатор? Какав је посао Творац?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Основана 2001. године, ЦРЕАТОР (ЦХИНА) ТЕЦХ ЦО., ЛТД постаје једна од водећих хи-тецх компанија, која интегрише РД, израђује и продаје картично плаћање, готовинско плаћање и модул за онлајн плаћање. Цертифиед ИСО9001 систем за потврђивање квалитета система у 2002. години, ЦРЕАТОР је постао Схензхен Хи-тецх Ентерприсе 2003. године. Поштовани национално Хи-тецх предузеће у 2008. години, Цреатор је рангиран као један од предузећа Схензхен ТОП 500 средње величине у 2009. години.


Као прва компанија која је независно развила уграђени читач картица и картицу, ЦРЕАТОР је лидер у индустрији картичних модула, као и модул готовинског плаћања, такође адвентуре у индустрији плаћања путем интернета због стицања најнапредније језгре технологије.


Стално истраживање и истраживање, Цреатор је развио седам серија изузетних и иновативних производа: читач картица за јавни телеком, рефуел терминал, моторизовани читач за самоуслужни терминал, 3 у 1 моторизованог читача, картицу за издавање картице, дозатор, модул за плаћање путем интернета итд. Добили смо један патент за проналазак, петнаест патентних модела корисничког модела, пет ЕМВ цертификата, ЦЕ сагласност, више ауторских права и лиценце за производњу итд. ЦРЕАТОР је освојио популарност са поузданошћу производа, изузетним перформансама и разумном ценом, производи су били широко распрострањени примењене у области финансија, телекомуникација, пертрохемијске индустрије, пореске машине, трговине на мало, осигурања, транспорта и забаве. Креатор осваја свеобухватну част од клијената брзом, одличном услугом.


КРЕАТОР константно напредује заједно са модернизацијом система управљања, стандардизацијом протока, интензификацијом архитектуре. На основу Кине и кренуо ка свету, ЦРЕАТОР је стално развијао и одржавао креативност, успостављајући велику перспективу са клијентима, максимизирање међусобне вредности и унапредјење индустрије.