RFID čitača: Sistem za identifikaciju aerodrom koristeći

Opsežne primjenu RFID čitači u tvom životu, napravi pravu prepoznaje značaj RFID tehnologije u životu. RFID tehnologije u kombinaciji sa aerodroma sistem za identifikaciju, kako bi neželjene efekte?
Auto-odobrenje inspekciju sistem je kombinacija identifikaciju radio frekvencija i biometrijske stavka i izlaz od dva nauke i tehnologije postrojenja odobrenje putnika. Putnici u trenutku carinjenja, sistem da zarobi posetioce biometrijskih informacija, kao sliku lica, a u isto vreme uskladištene u čitanje putnika Okrnjio pasoše od digitalne slike lica nosioca.
Auto-odobrenje inspekciju sistema i imigracione vlasti prethodno arhivirane fotografije nosioca od desne, da potvrdi carinjenja putnika i okrnjene pasoš holder je ovaj isti, a drastično skratiti vremena potrebnog za imigraciju propusnicu.
Ranije u vazduh putnika informacionih sistema, sastoji se od putnika koji putuju avionom nakon što je registracija je dovršena, realnom vremenu let putnika iste lične podatke, poput imena, datume rođenja i drugi prevoz u zemlji odredišta migranata sprovesti sigurnost kritike, zvaničnici inspekciju na dolazak leta, mogu upravljati za sumnjive putnike ili manje popularne objekte da bi se sprečilo nestaљluci iz barijere da prebolim.
Aplikacija je RFID tehnologije identifikacije na aerodromu, aerodromu inspekciju više praktičan i efikasan, unapređivanje efikasnosti i pogodnost za putnike.