RFID čitač kartica: Sport hitne slučajeve

Kada postoje velike događaje kada događaji će biti na stadionu. Ali ljudi su se okupili, u slučaju opasnosti kako da se nosim s tim? Smo možete koristiti čitač RFID tehnologije, stadioni za efikasno upravljanje vanrednom program.
Stadion set koji sadrži opremu RFID oznake RFID, polje osoblja i ručne RFID uređaji, kada postoji hitno, menadžeri komunikaciju sa na stadionu u podzemlje kontrolni centar koristeći bežični sistem, izveštaj o prirodi i lokacija događaja.
Kada se događaj desi, razvodnik pritisnite dugme povezan sa događajem. Aktivni RFID oznake sa opremom, zatim šalje svoj jedinstveni ID zakon, kao i zahtev da biste izabrali tip usluge 13 pristupnih tačaka na je nedavno. Softver identifikacione etikete, prenijeti podatke na softverski sistem, a onda će označavanje ID broj odgovaraju lokaciji i prirodi poziva sa pristupnu tačku, ova informacija se prikazuje na veliki kompjuterski ekran komandni centar.
RFID softver takođe mogu da pruže menadžerima stadion sa analiza poslovanja, tako da oni mogu proceniti kako da reaguju i otklanjanje događaje. Mogu biti i ispred ekranu računara u realnom vremenu jugoistočnoj ako osoblje su stigli na toj lokaciji.