Izložba

RFID čitač: visoka sigurnost je najvažnija

Bezbednost RFID oznake samo povise bezbednost RFID čitač za čitanje to. Drugim rečima, napredni RFID oznake samo na čitač kartica 64-bitno šifriranje algoritam oznaka ili kada je domaćin podržava 64-bitno šifriranje algoritam da budem koristan.
Kao trenutno RFID oznakama, većina RFID čitač kartica na tržištu podržava samo minimalni nivo bezbednosti, a sa starijim šifrovanje algoritmima i Dužina ključa je prekratak, što ih čini veoma lako lome. Veće bezbednosti novi čitač kartica podržava napredno šifrovanje algoritmi, i takođe podržava algoritam je jednostavan. Oni su takođe omogućavaju zaštićen lozinkom i dozvoli više šifriranja na je RFID oznaka opcionalno šifriranje algoritam koji se koristi u toj oblasti.
Kao što kaže poslovica, promena je konstanta. Sigurnost i RFID aplikacije kao. Algoritmi šifrovanja su stalno ažurira i poboljšala, ključni raste dugo i jak. Zato što je RFID je razvoju tehnologija, a skup opcija RFID oznake se očekuje da će nastaviti da se razvija tokom vremena upoznati promene zahteva lanac snabdevanja.
Kada izbor RFID oznake i RFID čitači treba da zapamtite da neki čitač možete samo da izvršite nadogradnju ako ručno promenite hardver u uređaj. Zamislite, ako želite da pošaljete osoblju za održavanje na svakom ulazu za rušenje zgrade i ažurirati svaki čitač, u lancu nabavke od proizvođača da potrošač svaki korak, uklanjanje i ažuriranje hiljade čitalaca, to bi bilo vrlo neprijatni. Fleksibilnost je ključna karakteristika RFID sistema. Novi RFID čitač jednostavno možete da otpremite novu nadogradnju firmvera za sve uređaje u mreži putem mreže.
Ove RFID čitač podržava Internet nadogradnja firmvera je takođe omogućava više čitalaca je nadogradnja mreže jedne udaljene lokacije.