Izložba

Čitač kartica RF: aplikacije RFID tehnologije u ribarski brodovi

Inovacije aplikacije RFID tehnologije u priobalnim područjima u Kini realizaciju osnovne palubi, elektronske vize za upravljanje, statističke ribarska plovila ulazak i izlazak iz Hong Konga, elektronske i elektronske poslovne potrebe za upravljanje u policiji, za upravljanje ribolov doveo značajne rezultate, dodatno poboljšati ribarski brod sigurnosna kontrola za upravljanje Informationization, pruža naucne osnove za budući razvoj standarda relevantne ribarstva i značajnu referencu. Sve se oslanja na RFID i RF čitač kartica.
Odvojite više na pecanje u priobalni gradovi u Kini, uglavnom za porodice radionice, jedan, nedostatak efikasne harmonizacija regulatorne mera za ribarske brodove i zaštitu morskih ribolovno resurse тужбу. U znak podrške radio frekvencija identifikacija tehnologiju, Kina je počela da učvrsti upravljanje ribarskih brodova, mnogi počinju da instalirate RFID oznake prema njihovim ribarski brodovi, a RF čitač kartica u postavke priključka za upravljanje.
Upotreba RFID tehnologije da ostvari na pecanje-kontakt, inspekcija, možete značajno poboljšati efikasnost policajaca. Kroz implementaciju projekta će direktno promovišu RFID tehnologije i vezu od čitač kartica RF u odgovarajuće polje, unapređivanje konkurentnosti industrije lanac obrasca, efektivno promoviše primjenu RFID tehnologije u razvoju morskog ribarstva.