o nama

Osnovana 2001 godine, TVORCA (Kina) Tehnički CO., LTD postaje jedan od vodećih hi-tech kompanija, koja je integrisana RD, proizvodnju i plasman plaćanje karticama, gotovinsku uplatu i online plaćanje modul. Sertifikovan 9001 kvaliteta sistema identiteta u 2002, KREATOR postao u Shenzhen Hi-tech Enterprise 2003. Poиastvovan nacionalne Hi-tech Enterprise 2008. godine, tvorca rangirano kao jedno od preduzeća srednje veličine u Shenzhen TOP 500 u 2009.


Kao prva kompanija koja je nezavisno razvio čitač ugrađenih kartica i kartica je homo, KREATOR je lider u industriji modul plaćanja karticom kao bunar kao modul za isplatu gotovine, takođe sistem u industriji online plaćanje termin da steknu najrazvijenija tehnologija jezgra.


S na konstantno studiraju i istraživanja, tvorac je developped sedam serijama izvrstan i inovativnih proizvoda: čitač kartica za javne telekomunikacije, natankati terminala, motorizovanim čitač za samouslužno terminala, 3 u 1 motorizovane čitač, kartica izdavanje mašina, dozerom, modul online plaćanje itd, smo dobili jedan Patent za izum, petnaest uslužni program za Model patente, pet EMV certifikate, CE usklađenosti, više autorska prava na softver i licence za proizvodnju itd. Tvorac je osvojio popularnost sa proizvodima pouzdanosti, izvanredna predstava i razumnoj ceni, proizvodi bio widly primenjena u oblasti finansija telekomunikacija, pertrochemical industrija, porez na mašinu, maloprodaje, osiguranja, transporta i zabavu aplikacije. Kreator wins sveobuhvatne sude od klijenata koje svoje brz, odlična usluga.


KREATOR konstantno napreduje zajedno sa modernizacije sistema upravljanja, protok standardizacije, intenziviranje arhitekture. Na osnovu Kine i otišao prema svetu, KREATOR bi konstantno guraju napred i stalno kreativno, uspostavljanje grand nade sa klijentima, da Maksim uzajamna napred u industriji bolje i vrednost.